Opinie

Dodaj Opinie

Imie i Nazwisko 
Twoja Opinia 
klientka
13-04-18, 11:16
Dziękuję bardzo. kwiaty piękne, panowie przy pogrzebie bez pośpiechu, taktowni. Cała rodzina pod wrazeniem delikatności panów. Jeszcze raz dziekuję bardzo
Jolanta Woźniak
04-04-18, 12:34
Chcę podziękować Kalli Gabrysiak za organizację pogrzebu.
Joanna N
28-03-18, 15:23
Panowie z zakladu profesjonalnie przygotowali moją mamę. Wyglądała przecudnie, jakby spała. Naprawdę szacunek dla tych panów. A zapewne nie jest to łatwa praca.
Andrzej K.
23-03-18, 12:21
Firmę Daniel Gabrysiak polecił mi znajomy. Takt, kultura, pomoc. Dziekuje
marek kociński
09-03-18, 12:38
Firma kalla daniel Gabrysiak godna polecenia. Kwota podana telefonicznie zgadza sie z kwotą przy ustalaniu pogrzebu. nie ma zakłamania. Serdecznie polecam
Dorota z mężem
06-03-18, 17:48
Nie będę sie rozpisywać. Krótko - serdecznie polecam tę firmę.
Bożena z rodziną
26-02-18, 14:37
Firma chowała mojego tate. Wszystko za mnie załatwili. Ja tylko podpisałam papiery, zapłaciłam i przyszłam na pogrzeb. dziękuję
M.Ch.
15-02-18, 12:23
Ja skorzystałem z biura na Wólce Węglowej. Nie żałuję. Dziękuję firmie. Ten najtrudniejszy okres przeszedłem w spokoju dzięki tej firmie. Są warci polecenia.
Jerzy K.
08-02-18, 18:33
Szukając zakladu pogzrebowego rozmawiałem z kilkoma osobami z różnych firm. Trafiłem na rozmowę z panią z Kalli. Podsumowując tylko ta Pani przkonała mnie swoją kompetenja na skorzystanie z jej usług pogrzebowych. Nie żałuję tej decyzji. Polecam w stu procentach.
Piotr M.
05-02-18, 18:28
Dziękuję za pełen profesjonalizm, za księdza i całą usługę. Szczerze polecam.
Mariusz Chabrowski
01-02-18, 11:46
Bardzo dziekujemy za cala organizacje uroczystosci. MARIUSZ CHABROWSKI
Yassin
22-01-18, 11:24
Dziekujemy bardzo wszystko bylo idealnie. pozdrawiamy
Tadeusz P.
22-12-17, 21:14
Dziękuję za bardzo profesjonalną obsługę, wyczucie i takt. Będę polecał Państwa firmę.
Grzegorz
22-10-17, 09:31
Przed załatwieniem formalności w Kalli na ul. Płockiej dostałem 8 ofert od innych zakładów pogrzebowych. Między innymi z Bródna, z zakładów przy cmentarzu Wolskim. Najlepszą ofertę otrzymałem właśnie w Kalli na ul. Płockiej. Nie ukrywam, że zależało mi na najtańszej ofercie. Pani przemiła. Dziękuję
Grzegorz Wiśniewski
06-09-17, 15:03
Dziękuję za powagę i takt.
Jolanta K.
28-08-17, 17:02
Osobiście korzystałam z firmy już 4 razy. Ani razu się nie zawiodłam. Ta sama Pani z biura pomagała nam właśnie te cztery razy. Polecam
Kaśka
19-08-17, 10:00
Polecam firmę Kalla . Profesjonalna firma.
Małgorzata Kobielska z rodziną
27-07-17, 08:24
Dziękuję firmie Kalla Daniel Gabrysiak za godną obsługę uroczystości pogrzebowych mojego Taty. Szczerze polecam firmę z całego serca. Dziękuję
Barbara D.
21-07-17, 18:13
Cena jak najbardziej zgodna z wcześniejszym ustaleniem telefonicznym. Nic dodać nic ująć. Perfekcja. Szczerze polecam
Joanna N.
09-07-17, 14:46
Szanowni Państwo,

bardzo dziękuję za całą organizację pogrzebu mojego Taty. Wszystko z subtelnością i powagą dla chwili. Dziękuję
A.K.
04-07-17, 22:04
Bez zastrzeżeń. Nie ma się do czego przyczepić.
Firma zasługuje na 6+.
Wiesława Wachowska
30-06-17, 18:58
Dziękuję firmie Kalla Daniel Gabrysiak po raz trzeci. Szczerze polecam.
Marcin Knopczyk
14-06-17, 09:06
Przy tak ciężkim okresie każdy z nas musi skorzystać z zakładu pogrzebowego . Ja skorzystałem z zakładu Kalla z biura na Wólce Węglowej. Dziękuję za spokój, profesjonalizm i pomoc.
Magda Wąsik
08-06-17, 20:10
Szczerze polecam firmę Kalla .
Wiesława
06-06-17, 10:18
Pogrzeb mojej mamy był skromny, ale w sercu bogaty. Dzięki firmie Kalla poczułam, że uroczystość dla mojej mamy była spokojna, pełna empatii i kultury ze strony panów obsługujących pogrzeb. Chcę na forum serdecznie podziękować.
Krzysztof
30-05-17, 07:21
Wielki pozytyw dla firmy. KULTURA, KOMPETENCJA, CENA. Po raz kolejny nie zawiodłem się na firmie. W wielkim skrócie -SZCZERZE POLECAM. Dziękuję
Aga
19-05-17, 12:42
Dziękuję i polecam
D.J.
01-05-17, 10:09
Firma ,, Kalla" zajęła się pogrzebem mojej kochanej Mamusi pod koniec kwietnia. Bardzo przeżyłam tę śmierć. W tych trudnych chwilach cała organizacja pogrzebu przebiegła bardzo spokojnie. Panowie podczas pogrzebu taktowni, bez pośpiechu, bardzo pomocni. A to jest bardzo ważne. Spokój i godność. Dziękuję
Konrad F.
27-04-17, 12:35
Dziękuję za wsparcie przy formalnościach i organizacji pogrzebu mojej babci.
Krzysztof Zalewski
11-04-17, 19:48
W marcu tego roku zleciłem organizację pogrzebu mojej mamy firmie ,,Kalla". Byłem w biurze na Mokotowie na ul. Dominikańskiej 5. Pani, która nas obsługiwała, okazało się, że organizowała również pogrzeb naszej babci w 2012 roku. Byliśmy wówczas na ul. Puławskiej 141 róg Domaniewskiej w niebieskim wolno stojącym pawilonie. Wybierając po raz drugi ten sam zakład sprzed lat nie zawiodłem się. Fason firma trzyma do tej pory. Stały kontakt z klientem, przekaz informacji, szacun dla firmy. Polecam w 100%. Dziękuję
Ilona B.
24-03-17, 23:41
Wspaniała i profesjonalna organizacja pogrzebu. Przede wszystkim kojący spokój w rozmowie i ustaleniach. Zaskoczona byłam serdecznością i podejściem do tematu. Firma załatwiła za mnie wszystkie dokumenty i sprawy cmentarne, do których zupełnie wówczas nie miałam głowy. Dziękuję.
Monika K.
17-03-17, 18:14
Serdecznie dziękuję za organizację pogrzebu mojego Taty. Za kulturę i takt obsługi w biurze jak i obsługi podczas ostatniej drogi. Szczerze polecam.