Opinie

Dodaj Opinie

Imie i Nazwisko 
Twoja Opinia 
Verification
Andrzej Wiśniewski
28-03-21, 06:48
Już pierwszy kontakt telefoniczny z panią był bardzo kompetentny. Spotkanie w biurze i wykonanie usługi pogrzebowej potwierdziło mnie w przekonaniu, że firma jest profesjonalna. Polecam przekonany o empatii pracowników tej firmy
Agnieszka
27-03-21, 21:16
Dzìękuję za usługę. Jesteście godni polecenia. Polecam. Agnieszka z mężem
Martyna Groszewska
16-03-21, 07:32
Obsługa profesjonalna
Eliza Truchowska
11-03-21, 06:24
Chcę podziękować p. z Płockiej. Wyjaśnienie , cierpliwość i uprzejmość to zalety tej Pani. Polecam tę firmę. Nie mam żadnych zastrzeżeń
Grażyna
07-03-21, 10:32
Przed skorzystaniem z ul. Płockiej 34 kontaktowałam się z kilkoma zakładami pogrzebowymi. Wszyscy byli uprzejmi, ale Pani z Kalli ujęła mnie swoją kompetencją i szczerością. Polecam serdecznie
Dariusz B.
06-03-21, 06:11
Wszystko na czas. Pogrzeb był poza Warszawą. Panowie bardzo pomocni. Polecam usługi tej firmy
Ewa
05-03-21, 18:56
Firmę poleciła mi dalsza rodzina. Przejrzystość , uczciwość, empatia. Tak oceniła Kallę Gabrysiak. Potwierdzam i polecam w 100 %
Monika
02-03-21, 18:15
Serdecznie polecam
Hanna Woś
28-02-21, 10:25
Jesteście kompetentni, bardzo pomocni. Firma godna polecenia.
Halina
26-02-21, 11:01
Dziękuję firmie za pomoc i pokierowanie w tych trudnych dla mnie chwilach. Będę was polecała. Halina
Bożena M.
09-02-21, 12:53
Macie cudowne serca. Serdecznie dziekujemy Tobie i Danielowi za pomoc i organizacje wszystkiego ❤❤❤
Robert Mierzwa
20-01-21, 08:34
Dzień dobry,
W imieniu najbliższej rodziny oraz własnym, chciałbym bardzo podziękować za zorganizowane i obsługę pogrzebu naszej mamy Janiny Mierzwa w dniu wczorajszym.
Wszystko było na wysokim standardzie.
Bardzo dziękuję
Robert Mierzwa.
Aneta Sz.
14-01-21, 11:32
Dzień dobry,
Chciałabym na Pani ręce złożyć moc serdecznych podziękowań za udzieloną pomoc w załatwieniu wszelkich spraw związanych z organizacją pogrzebu dla mojej Mamy- Krystyny Szatanek. Pogrzeb odbył się 05 stycznia br. na Cmentarzu Północnym. Szczególnie bardzo gorąco pragnę podziękować wspaniałej osobie Pani Annie Królak, która nie tylko pomogła załatwić wszelkie formalności, ale zaopiekowała się nami jakby była członkiem naszej rodziny. Z wielką przyjemnością wracaliśmy do P. Anny za każdym razem kiedy mieliśmy razem z Tatą jakieś pytania...
Dziękuję za wszystko ... za piękną ceremonię, która bez Państwa organizacji nie byłaby dla nas możliwa do przejścia w spokoju, także za udzielone wsparcie wszystkich wyjątkowych osób, które otaczały moją Mamę. Proszę o przekazanie także moc serdecznych podziękowań Panom, którzy godnie "opiekowali" się Mamą podczas Jej ostatniej drogi z domu... Wiele to dla nas znaczy. Jesteście Państwo wyjątkowi i godni najwyższego zaufania. Dziękuję Aneta Szatanek
Dariusz
30-12-20, 19:48
Firma z super organizacją. Nie mam zastrzeżeń. Dziękuję p. z Płockiej 34. Empatia i pomoc to główne zalety Pani z Płockiej. Jestem zadowolony z usługi
Piotr Myśliński
06-10-20, 11:39
Szanowni Państwo,
Dziękuję za zorganizowanie uroczystości pogrzebowych mojej żony Doroty Myślińskiej, które odbyły się w sposób godny i zorganizowany.
Monia
24-06-20, 09:39
Poprosiliście, abym wystawiła waszej firmie opinię. A więc osoby pracujące tu są taktowne., nie spieszą się. Nie ma do czego się przyczepić. Kwiaty zgodne z katalogiem, świeże. Będę wasza firmę szczerze polecać.
Rysio
22-06-20, 18:44
Wybrałem tę firmę z polecenia. Naprawdę nie żałuję.
Ania
20-06-20, 08:22
9 lat temu podeszliście do mnie indywidualnie. Jesteście według mnie profesjonalni. Dziekuję
Barbara
12-06-20, 11:31
Jesteście godni polecenia. Dziękuję
Małgosia W.
28-05-20, 10:53
dziękuję za wykonaną usługę. Kwiaty piękne
Rafał C
26-03-20, 10:01
Serdecznie dziękuję za profesjonalne i empatyczne podejście i pomoc przy organizacji pogrzebu mojego Taty.
Urszula S.
11-03-20, 13:28
Dziękuję za profesjonalizm . Od samego początku z panią z Woli, z którą rozmawiałam poprzez panów z obsługi. Taktowni, delikatni i pomocni. Serdecznie polecam.
Krzysztof M.
04-03-20, 09:27
Dziękuję firmie. Wszystko było w porządku. Obsługa również zachowała klasę. Będę was polecał.
Magdalena.Z.
11-02-20, 17:02
Jest czasem w życiu taki dzień ,że trzeba się udać do zakładu pogrzebowego. Kiedy nadszedł ten dzień nie wiedziałam gdzie iść polecono mi firmę Kalla Daniel Gabrysiak. Bardzo chcę podziękować za profesjonalne podejście . Firma godna polecenia. DZIĘKUJĘ.
Ankaw
04-02-20, 11:25
Z natury nie piszę opinii, ale w tym przypadku puściły już emocje po śmierci taty i mam natchnienie się rozpisac. chcę podziękować firmie za wykonaną usługę. Osobiście załatwiałam w biurze na Wólce Węglowej formalności pogrzebowe. Biuro wygląda schludnie, czysto, jest wystawa urn i trumien. Absolutnie będe tę firmę polecała.
Paulina P.
02-02-20, 11:44
Bardzo dziękuję za pomoc w tych trudnych chwilach, za wasz profesjonalizm oraz wyczucie w tej trudnej dla nas sytuacji.
Polecam
Katarzyna
31-01-20, 18:49
Dziękuję za sprawną obsługę
J.B.
25-01-20, 08:36
Nie będe się rozspisywać, bo nawet nie wiem jak. Krótko - dziękuję firmie za usługę
S. Violetta
21-01-20, 12:05
Dziękuję bardzo za profesjonalizm. Wiele pogrzebów już przeszłam, ale takiej obsługi nie widziałam. Bardzo wam dziękuję
Mirosław H.
13-01-20, 09:42
Chowałem u was moich rodziców a teraz pomogliście mi przy pogrzebie brata. Dziękuję
Jadwiga
12-01-20, 19:02
Opinie w inernecie na temat waszej firmy przekładają się w praktyce. Jesteście godni polecenia, pozdrawiam Jadwiga
Tomasz P.
05-01-20, 10:14
Dziękuję za usługę. Za profesjonalizm i taktowność
ksiądz Piotr
28-12-19, 15:31
P. Danielu księża mówili że kalla Gabrysiak profesjonalna. Dziękuję
M.D.
15-12-19, 16:21
Dziękuję za obsługę
Tomasz B.
12-12-19, 09:30
Bardzo, bardzo dziękuję. Wszystko wyszło wspaniale, dziękuję.
Pozdrawiam Tomasz B.
Beata B
03-12-19, 10:38
Firmę poleciła mi znajoma. Krótko mówiąć są warci dalszego mojego polecenia. Zwracają uwagę na każdy detal, są empatyczni i nie spieszą sie.
Małgosia K.
25-11-19, 19:15
Firma ta chowała moją mamę. Przekaz informacji niesamowity. Wyszedłem z biura z pełną informacją o pogrzebie, terminach, cenach, kosztach. Są niesamowici.
M.B.
13-11-19, 13:32
Dziękuję za profesjonalizm. Usługa wykonana perfekcyjnie. Dziękuję.
Agnieszka
12-09-19, 20:12
Panie Danielu w imieniu swoim i rodziny dziękuję za organizacje pogrzebu mamy.
Halina Z.
08-09-19, 13:53
Jeszcze raz dziękuję panu Gabrysiakowi
Krzysztof B.
05-09-19, 15:07
Serdecznie dziękuję za godny pochówek mojej mamy. Jeszcze raz dziękuję p. Danielowi.
Zygmunt K.
04-09-19, 13:15
Chcę podziekować firmie za profesjonalizm, delikatnosć i empatię.
Grażyna Z.
30-08-19, 16:07
Dziękuję za profesjonalizm . To wszystko co piszą o waszym profesjonalizmie w internecie to prawda. Jeszcze raz dziękuję
Guest
25-08-19, 19:44
Ekipa podczas pogrzebu bardzo spokojma, nie spieszyli się
Anna S.
21-08-19, 09:13
Panowie subtelni, delikatni, bez pośpiechu. dziękuję za spkoój, który w tych chwilach wasza firma mi zapewniła . Jeszcze raz dziękuję.
Marcin
14-08-19, 10:48
Dziękuję za profesjonalne podejscie
Guest
08-08-19, 08:40
Dziękuję
Jarek z rodziną
29-07-19, 20:33
Są godni polecenia. Więc polecam tę firme. maja w sobie bardzo dużo empatii
Miroslaw K.
24-07-19, 06:41
Polecam. są bardzo elastyczni. Wiele spraw załatwili za mnie, których ja bym z pewnością nie załatwił. Dziękuję za profesjonalizm.
Monika S.
22-07-19, 11:41
Firma jest warta polecenia. wszystko przekazują przy pierwszym spotkaniu. Nie kombinują z cenami. Faktycznie ich polecam
D.M
18-07-19, 13:37
Nie będe się rozpisywał. Zrobiliscie dobrą robotę. Dziękuję
BP
10-07-19, 18:13
Zamówiłam u nich kwiaty. Jakosc tych kwiatów warta ceny. Polecam
Teresa U.
08-07-19, 08:51
Dziękuję za wszystko
Guest
03-07-19, 14:27
Warto pogratulować szefowi firmy takiej obsługi. Dziękuję
klient
25-06-19, 21:04
Godni polecenia i zaufania. Mają bardzo dużą empatię w tym co robią
Rafał
16-06-19, 11:52
Firma godna polecenia. Bez zastrzeżeń. Dziękuje i polecam
Beata S.
10-06-19, 15:33
Dziękuję za usługę. Kwiaty piękne. Jeszcze raz dziękuję.
Jerzy Kochański
30-05-19, 19:33
Dziękuję firmie
Sławomir K. i Rodzina
25-05-19, 21:59
Panie Danielu Chce serdecznie podziękować za Pańską pomoc w tak trudnej dla nas chwili.
Jeszcze raz - dziękujemy !!!!!!!
Kaśka Kulka
29-03-19, 09:36
Dziękuję za empatie i kulturę , za takt i wyczucie
Jolanta Zielińska
23-03-19, 19:05
Zamówiłam w tej firmie tylko kwiaty na pogrzeb . Pani zapewniała mnie, że bedą tak wygladać jak w katalogu. Dokładnie tak wyglądały. Były świeżutkie, piękne. Zadzwoniłam po pogrzebie i podziękowałam
Piotr Góra
20-03-19, 21:24
Polecam
Beata Zakrzewska
14-03-19, 10:24
Kilka lat temu chowali moją mamę . Biuro mieli kiedyś gdzie indziej. Miałam ich stary numer telefonu i pokierowali mnie do nowego biura. Wróciłam, bo kiedyś zaufałam i dziś również. Kwiaty wg katalogu, świeże, piekne. Polecam te firmę serdecznie
ML
25-02-19, 13:20
Zakładów na warszawskim rynku jest olbrzymia ilośc. Grunt to zaufanie. Potrzebowałam ich pomocy , aby pochować moją mamę. Zaufałam i nie żałuje.
Krzysztof
17-02-19, 17:10
Nie ukrywam że przeczytałem kilka opinii o tej firmie. potwierdzam kulturę i takt z ich strony. Faktycznie byłem u nich w biurze tylko raz. Nie dzwonią, nie zawracają głowy. Polecam
Lidka K.
03-02-19, 13:17
Od samego początku spotkałam się z empatią ludzi pracujacych w tej firmie. Dziekuję
Robert M.
20-01-19, 11:59
Dziękuję za pełen profesjonalizm, oraz całą usługę. Od początku do końca bardzo uczciwe podejście. Bardzo dziękuje za całą organizacje uroczystości.
B.S
09-01-19, 09:12
Wiem, że będę firmę Daniel Gabrysiak polecała.
K.L.
18-12-18, 17:36
Byłem u nich w biurze tylko raz załatwic formalności. Nie zawracają głowy telefonami. Rozliczyłem się przelewem. Naprawdę szanują klienta. Polecam
Monika B.
02-12-18, 15:33
Dziękujemy z całą rodzina za oprawę uroczystości. Będziemy was polecać. Jesteście tego warci.
Tomasz K.
12-11-18, 13:08
Polecam. Wszystko w jak najlepszym porządku. Wieńce zgodne z katalogiem, świeże , jakość do ceny jak najbardziej adekwatna. Firma zasługuje na najlepszą opinie.
T.P
05-11-18, 19:02
Witam, pisze na gorąco ale w imieniu swoim, brata oraz całej rodziny podziękować za profesjonalizm, empatyczność oraz taktowność podczas ceremonii pogrzebowych. Zespół Panów którzy pracowali przy pochówku Taty mógłby stanowić wzór. Ogromne ukłony w Państwa stronę. Dziękuje i pozdrawiam, T.P
M.s.
31-10-18, 19:08
Dziękuję za kulturalą usługę. Jesteście wg mnie profesjonalni w tym co robicie.
H.Sz.
18-10-18, 09:33
Kwiaty piękne, stroik delikatny, subtelny. Grób wymurowany z linijką. dziękuje.
BD z mężem J.D
28-09-18, 09:14
Kiedy po raz pierwszy byliśmy u nich w biurze to zastanawiałam się w domu , ze przekaz jaki nam dali był taki, że nie musielismy się martwić czy czegoś nie wiemy. Są godni polecenia.
M.J. z córką
21-09-18, 15:11
Zaklad ten polecili mi znajomi. Wiadomo, tego typu usług jest mnóstwo w Warszawie. Co tu dużo mówić trzeba byc ostrożnym. Posłuchałam się kolegi i załatwiałam właśnie w tym domu pogrzebowym. Stresowałam się trochę, ale usługę wykonali godnie, życzliwie i z klasą. Obym nie musiała się z nimi spotykać , ale jak już będe musiała to na pewno bez nerw. Polecam ten zakład
Jadwiga Sz.
16-09-18, 16:06
Pierwszy raz korzystałam z firmy Kala Daniel Gabrysiak. Nie spodziewałam się, że w takim miejscu jeszcze mają tyle empatii i chęci pomocy. Szczerze ich biuro polecam. Jadwiga
B.Sz.
26-08-18, 19:54
Tata zmarł w szpitalu. tam oczywiście mają setki ofert zakładów pogrzebowych. Ja korzystam z zakladu, który wzbudził już kiedyś moje zaufanie.
Jolanta K.
09-08-18, 09:02
Z firmy tej korzystam już chyba 5 raz. Piąty raz spotykam tą samą panią w biurze na Płockiej róg Żytniej. nie zawiedli. Mam nadzieje, że długo nie będę musiała z ich usług korzystać, ale naprawdę polecam. bardzo dużo empatii maja w sobie.
Teresa B.
27-07-18, 09:57
w styczniu 2017 organizowałam pogrzeb mojego taty właśnie w tej firmie. teraz potrzebna mi jest ta firma do pogrzebu mamy. Zaufałam raz i zaufałam drugi raz. Polecam
P.k
21-07-18, 06:43
Przez telefon pani w biurze powiedziała kwotę za cały pogrzeb. Poszłam do biura i cena się potwierdziła. Nie kręcili, nie manipulowali cenami. Od początku do końca bardzo uczciwe podejście. Polecam
Emilka
19-06-18, 06:39
Będąc w biurze od razu wiedziałam ile będzie kosztował pogrzeb mojej mamy. Nie kręcili z cenami jak to koleżanka miała w innym zakładzie. Jestem bardzo zadowolony z ich usług.
Monika
28-05-18, 06:35
Nie ukrywam, że jestem bardzo wymagająca. Zakład Kalla Gabrysiak spełnił moje oczekiwania. Panowie z obsługi porozumiewali się ze mną wzrokiem i wiedzieli czego oczekujè. Polecam i dziękuję.
Zbigniew Augustynowicz
23-05-18, 04:44
Wszystko przebiegało w spokoju i wysokim profesjonalizmem. Dzięki.
Barbara Matuszczyk
15-05-18, 17:01
Trzeci raz skorzystałam z tej firmy. Są prawdomówni, nie robią z pogrzebu cyrku. Naprawde są taktowni. Pani w biurze na Płockiej z wyczuciem, bardzo pomocna, pomogła wybrać trumnę i kwiaty i o dziwo nie z najwyższej półki. warto im oddać ostatnią usługę. Polecam szczerze.
klientka
13-04-18, 11:16
Dziękuję bardzo. kwiaty piękne, panowie przy pogrzebie bez pośpiechu, taktowni. Cała rodzina pod wrazeniem delikatności panów. Jeszcze raz dziekuję bardzo
Jolanta Woźniak
04-04-18, 12:34
Chcę podziękować Kalli Gabrysiak za organizację pogrzebu.
Joanna N
28-03-18, 15:23
Panowie z zakladu profesjonalnie przygotowali moją mamę. Wyglądała przecudnie, jakby spała. Naprawdę szacunek dla tych panów. A zapewne nie jest to łatwa praca.
Andrzej K.
23-03-18, 12:21
Firmę Daniel Gabrysiak polecił mi znajomy. Takt, kultura, pomoc. Dziekuje
marek kociński
09-03-18, 12:38
Firma kalla daniel Gabrysiak godna polecenia. Kwota podana telefonicznie zgadza sie z kwotą przy ustalaniu pogrzebu. nie ma zakłamania. Serdecznie polecam
Dorota z mężem
06-03-18, 17:48
Nie będę sie rozpisywać. Krótko - serdecznie polecam tę firmę.
Bożena z rodziną
26-02-18, 14:37
Firma chowała mojego tate. Wszystko za mnie załatwili. Ja tylko podpisałam papiery, zapłaciłam i przyszłam na pogrzeb. dziękuję
M.Ch.
15-02-18, 12:23
Ja skorzystałem z biura na Wólce Węglowej. Nie żałuję. Dziękuję firmie. Ten najtrudniejszy okres przeszedłem w spokoju dzięki tej firmie. Są warci polecenia.
Jerzy K.
08-02-18, 18:33
Szukając zakladu pogzrebowego rozmawiałem z kilkoma osobami z różnych firm. Trafiłem na rozmowę z panią z Kalli. Podsumowując tylko ta Pani przkonała mnie swoją kompetenja na skorzystanie z jej usług pogrzebowych. Nie żałuję tej decyzji. Polecam w stu procentach.
Piotr M.
05-02-18, 18:28
Dziękuję za pełen profesjonalizm, za księdza i całą usługę. Szczerze polecam.
Mariusz Chabrowski
01-02-18, 11:46
Bardzo dziekujemy za cala organizacje uroczystosci. MARIUSZ CHABROWSKI
Yassin
22-01-18, 11:24
Dziekujemy bardzo wszystko bylo idealnie. pozdrawiamy
Tadeusz P.
22-12-17, 21:14
Dziękuję za bardzo profesjonalną obsługę, wyczucie i takt. Będę polecał Państwa firmę.
Grzegorz
22-10-17, 19:31
Przed załatwieniem formalności w Kalli na ul. Płockiej dostałem 8 ofert od innych zakładów pogrzebowych. Między innymi z Bródna, z zakładów przy cmentarzu Wolskim. Najlepszą ofertę otrzymałem właśnie w Kalli na ul. Płockiej. Nie ukrywam, że zależało mi na najtańszej ofercie. Pani przemiła. Dziękuję
Grzegorz Wiśniewski
06-09-17, 15:03
Dziękuję za powagę i takt.
Jolanta K.
28-08-17, 17:02
Osobiście korzystałam z firmy już 4 razy. Ani razu się nie zawiodłam. Ta sama Pani z biura pomagała nam właśnie te cztery razy. Polecam
Kaśka
19-08-17, 10:00
Polecam firmę Kalla . Profesjonalna firma.
Małgorzata Kobielska z rodziną
27-07-17, 08:24
Dziękuję firmie Kalla Daniel Gabrysiak za godną obsługę uroczystości pogrzebowych mojego Taty. Szczerze polecam firmę z całego serca. Dziękuję
Barbara D.
21-07-17, 18:13
Cena jak najbardziej zgodna z wcześniejszym ustaleniem telefonicznym. Nic dodać nic ująć. Perfekcja. Szczerze polecam
Joanna N.
09-07-17, 14:46
Szanowni Państwo,

bardzo dziękuję za całą organizację pogrzebu mojego Taty. Wszystko z subtelnością i powagą dla chwili. Dziękuję
A.K.
04-07-17, 22:04
Bez zastrzeżeń. Nie ma się do czego przyczepić.
Firma zasługuje na 6+.
Wiesława Wachowska
30-06-17, 18:58
Dziękuję firmie Kalla Daniel Gabrysiak po raz trzeci. Szczerze polecam.
Marcin Knopczyk
14-06-17, 09:06
Przy tak ciężkim okresie każdy z nas musi skorzystać z zakładu pogrzebowego . Ja skorzystałem z zakładu Kalla z biura na Wólce Węglowej. Dziękuję za spokój, profesjonalizm i pomoc.
Magda Wąsik
08-06-17, 20:10
Szczerze polecam firmę Kalla .
Wiesława
06-06-17, 10:18
Pogrzeb mojej mamy był skromny, ale w sercu bogaty. Dzięki firmie Kalla poczułam, że uroczystość dla mojej mamy była spokojna, pełna empatii i kultury ze strony panów obsługujących pogrzeb. Chcę na forum serdecznie podziękować.
Krzysztof
30-05-17, 07:21
Wielki pozytyw dla firmy. KULTURA, KOMPETENCJA, CENA. Po raz kolejny nie zawiodłem się na firmie. W wielkim skrócie -SZCZERZE POLECAM. Dziękuję
Aga
19-05-17, 12:42
Dziękuję i polecam
D.J.
01-05-17, 10:09
Firma ,, Kalla" zajęła się pogrzebem mojej kochanej Mamusi pod koniec kwietnia. Bardzo przeżyłam tę śmierć. W tych trudnych chwilach cała organizacja pogrzebu przebiegła bardzo spokojnie. Panowie podczas pogrzebu taktowni, bez pośpiechu, bardzo pomocni. A to jest bardzo ważne. Spokój i godność. Dziękuję
Konrad F.
27-04-17, 12:35
Dziękuję za wsparcie przy formalnościach i organizacji pogrzebu mojej babci.
Krzysztof Zalewski
11-04-17, 19:48
W marcu tego roku zleciłem organizację pogrzebu mojej mamy firmie ,,Kalla". Byłem w biurze na Mokotowie na ul. Dominikańskiej 5. Pani, która nas obsługiwała, okazało się, że organizowała również pogrzeb naszej babci w 2012 roku. Byliśmy wówczas na ul. Puławskiej 141 róg Domaniewskiej w niebieskim wolno stojącym pawilonie. Wybierając po raz drugi ten sam zakład sprzed lat nie zawiodłem się. Fason firma trzyma do tej pory. Stały kontakt z klientem, przekaz informacji, szacun dla firmy. Polecam w 100%. Dziękuję
Ilona B.
24-03-17, 23:41
Wspaniała i profesjonalna organizacja pogrzebu. Przede wszystkim kojący spokój w rozmowie i ustaleniach. Zaskoczona byłam serdecznością i podejściem do tematu. Firma załatwiła za mnie wszystkie dokumenty i sprawy cmentarne, do których zupełnie wówczas nie miałam głowy. Dziękuję.
Monika K.
17-03-17, 18:14
Serdecznie dziękuję za organizację pogrzebu mojego Taty. Za kulturę i takt obsługi w biurze jak i obsługi podczas ostatniej drogi. Szczerze polecam.